Mina besökare Totalt: Denna månad: Denna vecka: Idag: Online nu:

Daftö Camping

Under kristi himmelsfärds helgen så åkte hela vår familj tillsammans md vin väninnaa Tina och hennes familj till Daftö Camping. Där hade vi hyrt en stuga för 8 personer, en Kaptens stuga bodde vi i.


dom var riktigt fina och bra. Inte trånga. Det fanns ett sovloft med 4 sängar och det intogs av barnen medans vi föräldrar sov i dom 2 sovrummen som fanns. Här kommer lite interiörbilder
       
     

Vi åkte på torsdagen och hem på söndagen så det var en långhelg. På torsdagen så bekantade vi oss med stället. På fredagen så regnade det hela dagen. Det var bara att sätta på regnkläder och stövlar, för ut skulle vi. Vi gick längs strandkanten och plockade snäckor m.m. Vi tog även en promenad i skogen som vi sett på kartan och då skulle det finnas en hinderbana. Och det gjorde det.

     


  

Eftersom det inte var högsäsong så var hinderbanan inte iordninggjord. Men det gjorde inget. Längre in i skogen så fanns det även en frisbeegolfbana. Men inget vi funderade på nu.
När vi kom tillbaka till campingen så kom vi ut vid piratbyn och nedanför den så låg den stora lekplatsen. Oj va barna hade roligt där.

      

      

Sen på lördagen så tog vi oss in till strömstad då det var marknad. Det var trevligt men varmt. Väl hemma sen så var det lite mat och sen var det familjekamp i minigolf. Men vi förlorade den kampen. Tina med familj vann. Grattis.

     

På söndagen så var detta äventyr över. Bara att packa väskorna och städa huset. Måste lämna stugan innan 12. Men vi satte fart mot Nordens Ark på vägen hem. Alla dessa utrotningshotade djur är helt fantastikt att få se på så nära håll. 

Nu är detta äventyr över och vi ser redan fram emot nästa. En sak är säker..............Jag ska tillbaka till Daftö.

hejsan

Tjohopp.
.
Nu var det ett tag sen sist jag skrev nåt. Har inte haft så mkt att förtälja. Renoveringen är på god gång, det har målats och näst upp blir tapeterna. Sen så ska det dras kablar till tvn m.m. SEN kan soffan komma och resten av möblerna. Då är vi färdiga.. Jag längtar.

Sen så har vi även bytt ut alla innedörrar från pissegula till vita vilket lyfte lägenheten.  Så fint.

På jobbet så är det snart dags för mig och mitt prov till superanvändare. Det kommer att bli nervöst då jag ska lära våran super superanvändare. Han ska vara elev som inte kan nåt, men en massa frågor i alla de varianter kommer säkert från den munnen. OJOJOJ.  Han hade en genomgång idag på ngt som heter IMAC och det snurrar i huvudet ganska ordentligt. Det tar ju ett tag innan alla puzzelbitar faller på plats. Men men det blir till att plugga och hoppas på det bästa.

Nu närmar det sig en långhelg tillsammans med våra bästa vänner på Daftö camping i Strömstad. Det ska bli riktigt kul att komma hemifrån en helg. Våra barn trivs och leker väldigt bra ihop vilket bara är ett stort PLUS.

Nu är det dags för mig att slappa lite innan jag ska lägga huvudet på kudden


34 år!!!!!

Idag fyller jag år. Men är det inte så att man slutar fylla år efter 30???  Man är ju så ung som man känner sig. Pappa var först på plats idag men han skulle ju slipa väggarna och börja måla. Så det var inte så konstigt. Sen kom mamma och min syster. Då blev det fart på barna oxå då dom lskar sim moster Sara. Sen kom även mormor och morfar.

Jag fick kanonfina gardiner och 3 matchande kuddar som kommer att passa perfekt i vardagsrummet när det blir färdigt. Fick oxå lite mer blommor till mina fönster då dom flesta sett bättre dagar. Hipp hipp hurra för mig!!!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och försökasova gott. I mon är det dags för jobb igen och Alex simskola på kvällen. Så duktig han har blivit. Tar många märken. Jätteroligt.

Sommar, sommar, sommar

En sån underbar helg. Igår var vi hos ett par vänner och jag och Tina drack lite vin och pratade medans männen var på bio. Det var riktigt underbart och vi satt ute på balkongen länge. Barna lekte väldigt bra med varandra vilket dom alltid gör.

Idag så åkte vi till svärmors sommarställe i Kungslena. Det tar oss ca 1 timma och 40 minuter. Väl där sen så fick vi fika. det var härligt. Det är en gammal stuga så det är utedass som gäller och vatten från brunn.


Huset ligger med en utsikt över en massa åkermark. Väldigt lungt och skönt att vara där .



Micke gick igenom lite vad som skulle behövas i el, då dom har byggt en gäststuga på tomten oxå. Sen fick vi mat och det var kalops som var längesen man åt. Det är ju riktigt gott.

På hemvägen så kom vi inte långt. Vi kom till Falköping och där fick vi punktering på ena bakdäcket. Undra om Micke var sur och arg eftersom såna riktigt fina ord kom ut från honom....
Men det var bara att byta till reservdäcket och köra vidare. Det var en hel del som tittade men jag tror dom studerade bilen då vi hade förmånen med att köra en Merzeders Benz SL 500 CAB. Hur underbar som helst att åka i och den går som en kanon när man trampar lite lätt på gasen. Ojoj.

Nä nu är det läggdags för i mon blir det min städdag....Här ska städas.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.169098
RSS 2.0