Mina besökare Totalt: Denna månad: Denna vecka: Idag: Online nu:

Hikon tykon ställe

Hej och välkommna till mitt Hikon Tykon ställe som just nu är mitt vardagsrum och kök.

Det blev ju en jobbig historia det här med mina soffor. Nu är dom borta......Ja för att det var en massa fel på dom.
Käre svärfar kom med andra soffor men dom vägrade jag att ta in. det var Italienska skinnsoffor med träkanter och i stuk med soffor som mycket äldre personer gillar. Det var inte min stil för fem öre så dom fick åka.

Men men då kunde ju vi passa på att tapetsera som vi ändå skulle gjort. Bättre att passa på då det inga soffor finns. Så nu ser det ut så här hos oss:



Vardagsrummet mot sovrummet från fönstrerna vid köket



vardagsrummet mot fönstrerna från hall



Från vardagsrummet mot köket

Så får jag leva ett tag. Det är min pappa som ska hjälpa oss med tapeter m.m. Han är ju målare så klart.
Det kommer att bli en divansoffa, bioduk med projektor och surroundsystem och nya bord och sideboard. Kommer att lägga ut bilder då allt blir färdigt.

Höll ögonen öppna.

Vilken morgon

Usch för såna här mornar.

alex vaknade vid 04 och blödde näsblod. Så där fick man ju tvätta rent honom och så. Tillbaka till sängen vid kanske 04:30 och somnade nog inte om förrän runt 05-05.30. Klockan ringer 07. Jag som alltid brukar vakna när Mickes klocka ringer vid 06, men inte idag. Upp och väcka Alex, ge frukost, ta fram kläder, packa ryggsäcken, väcka och ta på Amanda, lägga in tvätt i maskinen, NEJ luckan till maskinen gick sönder, ner till tvättstugan för att kolla om det finns en tid nu på morgonen, vilken tur - det gjorde de, följa Alex till skolan, hem igen ner itvättstugan och in med en tvätten, upp och äta frukost med Amanda, duka av och in i diskmaskinen, ner till tvättstugan, hämta tvätten, upp igen, hänga upp den blöta tvätten, packa min väska till jobbet, gå med Amanda till dagis., vilket är nu.

Sen ska jag åka och titta på en ny soffa då vi just nu ingen har......lång historia. Kanske tittar på en tvättmaskin oxå.

Ha de gott

Barn

barn, barn och barn. Visst är dom underbara.
Efter jobbet idag så hade Alex 2 kompisar över och dom lekte i skogen. Sen kom min väninna med sina 3 barn. den äldsta är lika gammalsom Alex. så helt pltsligt gickvi från att vra 4 i vanliga fall till att bli 10 st. hujedamig.

Men jag måste säga att det är kul när det är kompisar hemma.

När alla sen har gått hem och vi är tillbaka till vanliga 4 så slappade vi lite i soffan och titade bla annat på wipe out.

Alex älskar det verkligen då han skulle vilja testa på det själv. Men jag ror ine att en 7 åring får det.

Men bra med ambitioner

Jobbhelg och grillat

Jag  jobbar och sliter en dag på jobbet. Får ett samtal från mannen hemma "Köp med mat hem att grilla". Ok det kan jag väl göra.
Är och handlar, det blir fläskfile med klyftpotatis. Gott och enkelt.


Att det kan vara så gott med grillad mat. Det blev verkligen supergott. det blev över så jag kan ta med mig till jobbet i morgon men det är ju inte riktigt samma sak men det är ju mat..

Så nu sak denna kvällen njutas av att sitta i soffan och kolla på tv innan det är dags att sova för att orka jobba i morgon igen. Hoppas folket har skött sig så det blir hyfsat lugnt. jag vill ha en lugn dag i morgon.

ha de gött i kväll nu

Tuffa Alex.

Jag var hos frissan idag och hon gjorde ordning Alex i håret. Gissa om han blev tuff.....

Här är han efter frissan


Jag är en dinosaurie mamma.

Man blir ju rädd

Soffor!!!!!

Hallå hallå.

Det var ett bra tag sen sist men så kan det va. nu har det hänt nåt riktigt kul.
Min svärfar sa för ett tag sen att han hade hittat soffor som skulle passa bra hos oss. han hade tom lagt handpenning på dom. Vi sa att ok vi får väl titta på dom men lyckades inte komma ifrån för att göra det. Efter en vecka ca så får jag reda på av min man att sofforna skulle komma till påsk. Ok vvad gör vi, vi vet inte vad det är soffor, hur dom ser ut, vad det ör fr färg alltså vi ve inget. Vi får reda på att sofforna är åt det beiga hållet och att han köpt en matta som pasar till. Det är även en 3:a, 2:a och fåtölj. OK, då börjar vi planera, hur ska vi få in det här i vårat lilla vardagsrum? Inte nog med det så börjaar mannen prata om att han köpt en projektor med duk som vi oxå ska få in. Med biosurroundsystem och allt. Det blir till att göra om ordentligt ju. vi får köra på stort, nya tapeter oxå.
Sofforna kom på skärtorsdagen och det blev ju lite stressigt. Vad skulle soffan vi hade ta vägen m.m



      



Sofforna kom och dom tog med sig våran gamla oxå. Men det blev bra men det syntes att dom var använda då de var skador på dom. men å andra sidan så duger dom nu ett tag framöver och dom var bättre än soffan vi hade.
Matten var faktiskt riktigt snygg och passade perfekt. Sofforna hade jag inte valt själv men dom var goa att sitta i och dom duger.

Så här var dom:   

     
















http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.169098
RSS 2.0