Sommar, sommar, sommar

En sån underbar helg. Igår var vi hos ett par vänner och jag och Tina drack lite vin och pratade medans männen var på bio. Det var riktigt underbart och vi satt ute på balkongen länge. Barna lekte väldigt bra med varandra vilket dom alltid gör.

Idag så åkte vi till svärmors sommarställe i Kungslena. Det tar oss ca 1 timma och 40 minuter. Väl där sen så fick vi fika. det var härligt. Det är en gammal stuga så det är utedass som gäller och vatten från brunn.


Huset ligger med en utsikt över en massa åkermark. Väldigt lungt och skönt att vara där .



Micke gick igenom lite vad som skulle behövas i el, då dom har byggt en gäststuga på tomten oxå. Sen fick vi mat och det var kalops som var längesen man åt. Det är ju riktigt gott.

På hemvägen så kom vi inte långt. Vi kom till Falköping och där fick vi punktering på ena bakdäcket. Undra om Micke var sur och arg eftersom såna riktigt fina ord kom ut från honom....
Men det var bara att byta till reservdäcket och köra vidare. Det var en hel del som tittade men jag tror dom studerade bilen då vi hade förmånen med att köra en Merzeders Benz SL 500 CAB. Hur underbar som helst att åka i och den går som en kanon när man trampar lite lätt på gasen. Ojoj.

Nä nu är det läggdags för i mon blir det min städdag....Här ska städas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0