Daftö Camping

Under kristi himmelsfärds helgen så åkte hela vår familj tillsammans md vin väninnaa Tina och hennes familj till Daftö Camping. Där hade vi hyrt en stuga för 8 personer, en Kaptens stuga bodde vi i.


dom var riktigt fina och bra. Inte trånga. Det fanns ett sovloft med 4 sängar och det intogs av barnen medans vi föräldrar sov i dom 2 sovrummen som fanns. Här kommer lite interiörbilder
       
     

Vi åkte på torsdagen och hem på söndagen så det var en långhelg. På torsdagen så bekantade vi oss med stället. På fredagen så regnade det hela dagen. Det var bara att sätta på regnkläder och stövlar, för ut skulle vi. Vi gick längs strandkanten och plockade snäckor m.m. Vi tog även en promenad i skogen som vi sett på kartan och då skulle det finnas en hinderbana. Och det gjorde det.

     


  

Eftersom det inte var högsäsong så var hinderbanan inte iordninggjord. Men det gjorde inget. Längre in i skogen så fanns det även en frisbeegolfbana. Men inget vi funderade på nu.
När vi kom tillbaka till campingen så kom vi ut vid piratbyn och nedanför den så låg den stora lekplatsen. Oj va barna hade roligt där.

      

      

Sen på lördagen så tog vi oss in till strömstad då det var marknad. Det var trevligt men varmt. Väl hemma sen så var det lite mat och sen var det familjekamp i minigolf. Men vi förlorade den kampen. Tina med familj vann. Grattis.

     

På söndagen så var detta äventyr över. Bara att packa väskorna och städa huset. Måste lämna stugan innan 12. Men vi satte fart mot Nordens Ark på vägen hem. Alla dessa utrotningshotade djur är helt fantastikt att få se på så nära håll. 

Nu är detta äventyr över och vi ser redan fram emot nästa. En sak är säker..............Jag ska tillbaka till Daftö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0