Mina besökare Totalt: Denna månad: Denna vecka: Idag: Online nu:

Julen

Uppdatering efter julen.

Nu har det gått 14 veckor sen jag startade min resa mot ett lättare liv. 
Bilden är från dag ett och idag. 17 kg lättare och det känns. 
Nya gymkläder i st 46/48. Har jag inte kunnat ha på evigheter. 
Tränar på gymmet och blir starkare för varje dag. 


Har lovat mig själv att jag ska springa runt Vårruset i Maj. Så nu har jag börjat få till lite löpning på bandet oxå. Lite längre varje gång. 
Började med en minut. Allt för att kunna öka. 

Jag ska klara det! 

Livets beståndsdelar för att må bra

Livet består av träning och åter träning. 😉😉

Nä, kanske inte riktigt. Jobb, familj och att må bra är livet. Att träna får ses som en del av att må bra. Det ska inte ta över ens liv och får inte bli prio 1. För mig är mina barn prio 1. Sen kommer min familj och sen kommer träningen för att jag ska kunna må bra. 

Jag har kört nu 2-3 gympass i veckan. Ett spinningpass blev det i tisdags. Det har jag inte gjort på ca 20 år. Jösses va kul det var. Jag förstod ganska snabbt varför jag då hade särskilda spinningskor. Oj va ont i fötterna jag fick och dom domnade bort. Får gör något åt det, men tills dess bara att genomlida. 
Spinning är något som gör mig glad och som ger mig mkt. 

Lite lyx i tillvaron har det oxå blivit med julbord och övernattning på lyxhotell. Inte fel alls. Behövs ibland för att piffa upp sitt mentala tillstånd och att må bra. 

Nu är det 2 advent i mon och således ca 2 veckor kvar till jul. Tanken är nu att köra hårt och att äta precis efter schemat. Nu ska vågen få sig en rejäl omgång. (Även min kropp😉) 


Nu kör vi💪💪💪💪💪💪

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.169098
RSS 2.0