Soffor!!!!!

Hallå hallå.

Det var ett bra tag sen sist men så kan det va. nu har det hänt nåt riktigt kul.
Min svärfar sa för ett tag sen att han hade hittat soffor som skulle passa bra hos oss. han hade tom lagt handpenning på dom. Vi sa att ok vi får väl titta på dom men lyckades inte komma ifrån för att göra det. Efter en vecka ca så får jag reda på av min man att sofforna skulle komma till påsk. Ok vvad gör vi, vi vet inte vad det är soffor, hur dom ser ut, vad det ör fr färg alltså vi ve inget. Vi får reda på att sofforna är åt det beiga hållet och att han köpt en matta som pasar till. Det är även en 3:a, 2:a och fåtölj. OK, då börjar vi planera, hur ska vi få in det här i vårat lilla vardagsrum? Inte nog med det så börjaar mannen prata om att han köpt en projektor med duk som vi oxå ska få in. Med biosurroundsystem och allt. Det blir till att göra om ordentligt ju. vi får köra på stort, nya tapeter oxå.
Sofforna kom på skärtorsdagen och det blev ju lite stressigt. Vad skulle soffan vi hade ta vägen m.m



      



Sofforna kom och dom tog med sig våran gamla oxå. Men det blev bra men det syntes att dom var använda då de var skador på dom. men å andra sidan så duger dom nu ett tag framöver och dom var bättre än soffan vi hade.
Matten var faktiskt riktigt snygg och passade perfekt. Sofforna hade jag inte valt själv men dom var goa att sitta i och dom duger.

Så här var dom:   

     
















Kommentarer
Postat av: Blondiie

SNYGG!!!!!!!!

skitsnygt, skoj att att träffa er idag, å tuffa alex å amanda! nu skall ajg stupa i säng! massa kram

2009-04-15 @ 23:14:32
URL: http://blondiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0